Mixing and Filling is our passion

Wat kan Mixfill voor u doen?

Over Mixfill

Mixfill is een dynamische, oplossingsgerichte, organisatie met een jarenlange ervaring op het gebied van contract manufacturing en private labeling & white labeling binnen de chemische industrie. Het ontwikkelen van o.a. reinigingsmiddelen en plantenvoedingen kenmerkt zich door een uniek portfolio van vele eigen formuleringen die in de afgelopen jaren door gebruikers als zeer betrouwbare, kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten, gekwalificeerd worden.

Door eigen productie, en daaraan gekoppeld voorraadbeheer en aanverwante werkzaamheden, staat Mixfilll borg voor een hoge service en kwaliteit.

Mixfill opereert internationaal en heeft een locatie in West-Duitsland (Nordrhein-Westfalen), dicht bij de Nederlandse grens.

U overweegt outsourcing, wilt ontzorgd worden of zoekt een partner voor de uitvoering van private of white labeling processen?

Dat kan met ons! Mixfill biedt hiervoor vele mogelijkheden. Graag vertellen wij u hier meer over in een vrijblijvend gesprek. Belt u ons? U kunt ons ook mailen, waarna wij contact met u opnemen.

Onze expertise in productgroepen

Algemene reinigingsmiddelen en plantenvoedingen (vloeibare meststoffen).

Mixfill bedient haar klanten graag met de Mixfill-formuleringen ten behoeve van een private label range of white label assortiment.