Veiligheid & vakmanschap van lab tot distributie

Wat kan Mixfill voor u doen?

Ontwikkelen

Dagelijks wordt gezocht naar nieuwe mens- en milieuvriendelijke oplossingen. Het ontwikkelen van producten vereist veelal specialistische kennis en ervaring. Beide zijn aanwezig binnen Mixfill, zodat wij met u kunnen meedenken en u desgewenst kunnen adviseren. Uiteraard zijn specifieke klantgegevens veilig in de vertrouwde handen van Mixfill.

Een eigen laboratorium ondersteunt de mogelijkheden die Mixfill biedt voor haar klanten.

Mengen / Verpakken van vloeistoffen en poeders​

Het mengen van de formuleringen vindt plaats in verscheidene mengketels waarmee batchgroottes van enkele honderden liters, tot het beleveren van complete tankwagens, bereikt worden. De voor onze productieprocessen benodigde grondstoffen en emballage worden door Mixfill, op basis van klantspecificaties, bij gerenommeerde leveranciers ingekocht. Desgewenst kan de klant haar grondstoffen en verpakkingen zelf aanleveren.

Diverse afvulstations dragen zorg voor het op de juiste wijze verpakken van de producten.

Magazijnbeheer

Opslag van grondstoffen en eindproducten vindt plaats onder de plaatselijke regelgeving. Veiligheidseisen, arbeidsomstandigheden en milieuvoorschriften worden strikt nageleefd. De basis hiervoor is gelegd in ons kwaliteitsmanagementsysteem.

Mixfill: Een jonge organisatie met een jarenlange ervaring op het gebied van contract manufacturing binnen de chemische industrie.

Activiteiten

Het team van Mixfill staat garant voor het ontzorgen van uw bedrijf rond de volgende activiteiten:

Inkoop

Grondstoffen / emballage

Productie

Zowel mengen als afvullen van vloeistoffen (bijvoorbeeld vloeibare meststoffen, reinigingsmiddelen, poeders en vloeibare lijmstoffen).

Voorraadbeheer

Mixfill beschikt over een modern ERP-systeem waarmee zij uw voorraden kan bewaken. Wij voorzien u tijdig van gewenste, relevante, informatie.

Logistiek

Het transport kan door onze, met zorg geselecteerde nationale en internationale partners, worden uitgevoerd. Mixfill heeft in de achterliggende jaren een groot netwerk van betrouwbare partners, met een hoog serviceniveau en kennis van specifieke wet- en regelgeving, opgebouwd.

Private labeling en white labeling

Uitvoering van zowel white labeling- als private labeling-processen. Contract manufacturing wordt uitgevoerd op basis van klantformuleringen.

Productontwikkeling

Beschikking over een eigen laboratorium waar ook tests kunnen worden uitgevoerd.